Priority školy
Jsme škola vesnická, moderní, s nejmladším učitelským sborem v Plzeňském kraji a náš vzdělávací program se jmenuje Tvořivá škola. Pracujeme, učíme se, tvoříme a žijeme v pohodě.
Mottem našeho vzdělávacího programu je: Učíme se ne pro školu, ale pro život. A náš ŠVP Tvořivá škola říká:
Je normální, když něco pokazíš, ale vždycky by sis měl/a vytvořit šanci, jak to napravit.
Duben
1.4. Květáková (1,7) Kuře ala bažant, jasmínová rýže (1)
4.4. Zeleninová s vločkami (1,9) Srbské rizoto se sýrem (7) Zeleninový salát
5.4. Krupicová s vejcem (1,3,9) Slepice na paprice, těstoviny (1,7)
6.4. Gulášová (1) Zapečené filé, bramborová kaše (4,7) čerstvá zelenina
7.4. Kuřecí krémová polévka (1,3,7) Francouzské brambory (3,7) kyselá okurka
8.4. Houbová (1,7) Segedínský guláš, kynutý knedlík (1,3,7)
11.4. Polévka z pečených fazolí (1) Dukátové buchtičky s krémem (1,3,7)
12.4. Slepičí (1,3,9) Vepřové kostky v zelenině , kuskus (1) ovocný jogurt
13.4. Polévka z jarní zeleniny (1,9) Krůtí maso na česneku, špenát, bramborový knedlík (1,3,7)
14.4. Velikonoční prázdniny NEVAŘÍ SE
15.4. Velikonoční svátky NEVAŘÍ SE
18.4. Velikonoční svátky NEVAŘÍ SE
19.4. Hrachová, Bramborový guláš s pečivem (1)
20.4. Zelňačka (1) Rozlítaný španělský ptáček, rýže
21.4. Kapustová s rýží, Obalovaná ryba, bramborová kaše, okurkový salát
22.4. Krůtí vývar s kapáním (1,3,9) Tarhoňa s kuřecím masem a mrkvičkou (1)
25.4. Z hlívy ústřičné (1,3) Bramborové knedlíky s cibulkou (1) kompot
26.4. Kuřecí s nudlemi (7) Boloňské špagety se sýrem (1,7,9)
27.4. Brokolicová s krutony (1,3,9) Krůtí pečené maso, baby mrkev na másle, brambory (7)
28.4. Pórková s bramborem (1,4,7,9) Rajčatová omáčka s hovězím masem, kynutý knedlík (1,3,7,9)
29.4. Kmínová s vejcem (1,3,9) Džuveč sypaný sýrem s variací paprik (7)
Ke každému jídlu je denně podáván - mléčný nápoj nebo mléko
- ovocný nápoj nebo čaj
Alergeny u jednotlivých jídel jsou pouze orientační.
Podrobné informace u vedoucí ŠJ
Změna alergenů a jídelního lístku vyhrazena.