Důležité informace

INFORMACE KE STRAVOVÁNÍ 

Odhlašování obědů je možné elektronicky do 14.00 hod předchozího dne. 

Od 1. února 2022 dochází k navýšení cen stravného 

Cena obědů dle věkové kategorie: 

6 -10 let – 27,- Kč. 

11 -14 let – 29,- Kč. 

nad 15 let – 31,- Kč 

cizí strávníci - 77,- Kč 

Kalendář akcí

Nenalezeny žádné události

Meteostanice školy

Priority školy

Jsme škola vesnická, moderní, s nejmladším učitelským sborem v Plzeňském kraji a náš vzdělávací program se jmenuje Tvořivá škola. Pracujeme, učíme se, tvoříme a žijeme v pohodě.

Mottem našeho vzdělávacího programu je: Učíme se ne pro školu, ale pro život. A náš ŠVP Tvořivá škola říká:

Je normální, když něco pokazíš, ale vždycky by sis měl/a vytvořit šanci, jak to napravit.

 

 

 

 

Březen

1.3. Hovězí vývar s fritátovými nudlemi (1,3,9) Vepřové maso v mrkvi, rozpeky (1,3,7) ovoce

2.3. Pórková s bramborem (1,3) Mexický guláš s hráškovou rýží (1,7)

3.3. Krupicová s vejcem (1) Domácí sekaná, brambory m.m., zeleninový salát  (1,3,7)

4.3. Hráškový krém (1) Těstovinový salát (1,3,7) moučník              

 

  7.3.   Hrachová s kuličkami (1,3) Bramborové šišky s mákem, kompot              

  8.3.   Kuřecí s kuskusem (1,4,7,9) Svíčková s hovězím masem, kynutý knedlík 

  9.3.   Zeleninová s drožďovými knedlíčky (1,3) Šunkofleky, kyselá okurka (1,3,7)

10.3.   Polévka z červené čočky (1,9) Rybí prsty nemleté, bramborová kaše, okurkový salát         

11.3.   Bramboračka (1,9) Bulgurové rizoto se sýrem, červená řepa

 

14.3.   Rajčatová s písmenky (1,3) Bramborové noky se sýrovou omáčkou (1,7) ovocná přesnídávka

15.3.   Kuřecí s mušličkami (1,3,9) Moravský vrabec, červené hlávkové zelí, chlupatý knedlík

16.3.   Ovarová s pohankou (1) Kuřecí na kari, jasmínová rýže (1)

17.3.   Kmínová s vejcem (1,3,9) Obalované karbanátky, brambory, jogurtový dip, ovoce 

18.3.   Kulajda (1,3,9) Zapečené lasagně s boloňskou omáčkou (1,3,9)

           

21.3.   Hráškový krém (1) Fazolový guláš s bramborem, chléb, tvarožník s ovocem

22.3.   Polévka z vaječné jíšky (1) Kuřecí špíz, zeleninový bulgur, ovocná přesnídávka            

23.3.   Hrstková (1,9) Masové kuličky v tomatové omáčce, těstoviny (1,3,7,9)

24.3.   Krůtí vývar s těstovinou (1,3,9) Znojemská hovězí pečeně, rýže, ovocný jogurt

25.3.   Kmínová s vejcem (1,3,9) Kuřecí stehno na zelenině, brambory

         

28.3.   Polévka cuketová s červenou čočkou (1,7) Špagety s kuřecím masem v rajčatovo smetanové omáčce sypané sýrem (1,7)             

29.3.   Zeleninová se sýrovým strouháním (1,3,9) Krůtí guláš, knedlík s medvědím česnekem (1,3,7)

30.3.   Zelňačka (1,7) Holandský řízek, bramborová kaše (1,3,7) čerstvá zelenina

31.3.   Špenátová s luštěninovými nudličkami (1,3) Zapečené těstoviny s květákem a sýrem, mrkvový salát (1,3,7)

 

 

Ke každému jídlu je denně podáván - mléčný nápoj nebo mléko

                                                                 - ovocný nápoj nebo čaj    

                                 

Alergeny u jednotlivých jídel jsou pouze orientační.

Podrobné informace u vedoucí ŠJ           

Změna alergenů a jídelního lístku vyhrazena.